Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis

Verhuur elektrische fietsen

Verhuur elektrische fietsen

Elektrische fietsen verhuur, ideale uitstap

Bij mooi en zomers weer is het héél leuk om even een uitstap te maken met de fiets. Meestal zijn de weersomstandigheden echter niet optimaal voor een ritje met de fiets. Er is (te) veel tegenwind, het is bergopwaarts, je fysieke toestand laat u niet toe om nog een ganse dag met de fiets op stap te gaan... Daarom biedt het Herenhuis een extra service aan met elektrische fietsverhuur.

Elektrisch fietsen, zoveel meer fietsplezier

Bij B&B Herenhuis bieden we vanaf vandaag 3 elektrische fietsen aan. Twee fietsen hebben een bosch motor die zich in de trapas bevindt. De derde fiets heeft een achterwielaansturing. Het motorgedeelte bevindt zich bij de trapas en drijft het achterwiel aan via de ketting. Hierdoor kan je de versnellingen regelen en regel je dan automatisch ook het toerental van de motor. Je kunt daardoor wat sneller optrekken en makkelijker bergop fietsen. Bij een helling is de elektrische fiets efficiënter, waardoor je in de heuvelachtig gebied een groter bereik hebt. 

De prijs per elektrische fiets bedraagt 23 euro per dag en een waarborg van 30 euro per fiets die u bij aankomst terugkrijgt zonder schade aan de fiets. Als je graag deze fiets wenst te huren, laat ons dit op voorhand weten. Dan zorgen we ervoor dat de batterij 100 % opgeladen is voor u aan uw fietstocht begint.

* Bestel steeds minimum twee dagen op voorhand uw fietsen bij B&B Herenhuis.

Wat vanaf 4 fietsen?

Indien jullie met meer dan 3 personen een elektrische fiets wensen te huren, dan hebben we een samenwerking met ECO - VELO in Roeselare. Bij hen betaal je voor één dag 24 euro per fiets, maar indien je meer dan één dag een elektrische fiets huurt, dan daalt de huurprijs per dag.

Indien je deze fietsen zelf gaat ophalen, dan komen er geen extra kosten bij. Wens je uw fiets afgeleverd te krijgen bij B&B Herenhuis, dan betaal je een servicekost en trajectvergoeding. Hoeveel deze kosten bedragen, stem je best af via mail of telefonisch naar ECO - vélo op het nummer +32 (0)476 64 50 25

* Bestel steeds minimum één week op voorhand uw fietsen via ECO - VELO.

Bekijk het overzicht van de elektische fietsen en andere fietsen die ECO - VELO ook aanbiedt.

Gelijkaardige artikels