Restaurant

Boek nu
herenhuis
Cadeau tip

Cadeaubon kopen?

Cadeaubon kopen?

In dit artikel vindt u alle nodige info over hoe een cadeaubon kunt aankopen, waarvoor u deze kunt gebruiken en hoe je best reserveert met je bon. Als slot wordt ook praktische info meegegeven. Veel leesplezier!

Cadeaubon Herenhuis kopen: 2 mogelijkheden

De Herenhuis cadeaubon kan op 2 manieren aangekocht worden:

  1. Online: Hier ontvangt u de cadeaubon PER MAIL in je mailbox na betaling en kun je deze zelf afdrukken (of doormailen). De beheerder Kivalo (en Mollie) rekenen hier een kleine bijdrage voor het creëren van een veilige betaalomgeving.

  2. Afhalen ter plaatse: Hier kunt u TIJDENS DE OPENINGSUREN van het restaurant de bon komen afhalen en wordt deze verpakt in een mooie geschenkverpakking. Hier komen geen extra kosten bij.

Waarvoor kunt u de cadeaubon gebruiken/inruilen?

De cadeaubon kunt u ter plaatse gebruiken voor ontbijt of brunch, lunch of diner. Ook voor privé wellness of overnachting kan de bon gebruikt worden. Het is ook mogelijk om je bon te gebruiken voor de combinatie overnachten - wellness - diner. Met je bon kan je ter plaatse ook Atelier Rebul producten of de huisgemaakte picon in onze shop kopen.

Hoe reserveer je met je BON ?

Voor RESTAURANT kun je gewoon telefonisch ☎️ of online reserveren. Breng uw bon mee en betaal ter plaatse (eventuele opleg). Is je bon niet volledig opgebruikt? Geen probleem, u kunt het restbedrag de volgende maal gebruiken.

Voor WELLNESS mail 📧 je naar "info@herenhuis-izegem.be" met deze info:

  • Gsm-nummer?

  • Aantal personen?

  • Cadeaubonnummer + waarde van uw bon?

  • Gewenste arrangement?

  • Gewenste datum en tijdstip?

Je kan de beschikbaarheid van de privé wellness steeds online raadplegen.

Voor B&B kun je ONLINE uw arrangement aanvragen:

Ik heb mijn bon verloren of mijn bon is vervallen? Wat nu?

Het HERENHUIS is NIET verantwoordelijk voor verlies of diefstal van een cadeaubon. Dat geldt ook voor verlopen cadeaubonnen die niet meer geldig zijn. Het HERENHUIS biedt hierin geen coulance (= vergoeding).

Hoelang is de bon geldig?

De Herenhuis cadeaubon heeft een geldigheid van twee jaar. Genoeg tijd dus om een bezoekje aan onze gezellig ingerichte zaak te brengen.

Gelijkaardige artikels